Homepage > Tips & Tricks > Middagpauze vol kleur dankzij Zipper® zakjes
print

Middagpauze vol kleur dankzij Zipper® zakjes

Zelf versierde Zipper® zakjes maken van de middagpauze een echte belevenis

De leukste momenten van de dag zijn die waarop je even kan pauzeren en relaxen. Op school kunnen onze kleine deugnieten tegen de middag nauwelijks wachten tot de schoolbel gaat. En met dit trucje zal dat nog meer het geval zijn: met een paar stiften, veel fantasie en Toppits® Zipper® zakjes knutsel je een heel bijzonder lunchpakket in elkaar.

02. augustus 2018, 13:18 Uhr
Kleurrijke Toppits® Zipper® zakjes voor een kleurrijke pauze
Zo zien de versierde Toppits® Zipper® zakjes eruit

Wat je nodig hebt:

Een Zipper® zakje met gekke figuren

Neem een Toppits® Zipper® zakje en waterbestendige foliepennen (zodat de kleuren niet uitlopen) en laat je creativiteit de vrije loop – hoe kleurrijker en gekker, hoe beter! Grappige monsters, gekke dieren of de lievelingshelden van je zoon of dochter: alles is mogelijk! Om je te helpen, kun je een afbeelding (bv. een van onze tekensjablonen of een afbeelding uit een tijdschrift) als sjabloon onder het zakje leggen.

Samen knutselen met de kinderen

Of je kan ook gewoon de kinderen erbij halen en samen aan het kleuren en knutselen slaan. Nog een tip voor als je kroost al wat ouder is: probeer het eens met een coole spreuk, zoals 'Gooi me niet weg!' – want elk lunchzakje dat je liefdevol hebt ontworpen, kan je ook perfect hergebruiken. Afhankelijk van het beleg was je het lunchzakje gewoon uit of wikkel je wat extra Toppits® boterhampapier rond de boterhammen om het zakje schoon te houden. Veel tekenplezier!

Suggesties

Dit kan interessant zijn

100% lekvrij 11.04.2018

Hoe je ervoor zorgt dat vloeistoffen nooit meer uitlopen.

De Zipper® beschermt je waardevolle spullen tegen zandkorrels

Orde en netheid in je handbagage dankzij Zipper® allround zakjes