Homepage > Tips & Tricks > Speciale handschoenen voor in de keuken
print

Speciale handschoenen voor in de keuken

Hoe je met diepvrieszakjes rode biet kan bereiden zonder je handen vuil te maken.

Rode biet is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Het nadeel is: de kleur geeft af! Na de bereiding zien je handen eruit alsof er iets vreselijks is gebeurd. En ook andere groenten geven graag hun kleur af. Keukenhandschoenen bieden uitkomst. Maar wat als je er geen in huis hebt? Dan hebben we een tip voor jou.

11. april 2018, 10:41 Uhr

Wat je nodig hebt:

Zo doe je het:
Voordat je rode biet of andere etenswaren die hun kleur afgeven begint te schillen of te snijden, raden we je aan om je hand in een diepvrieszakje te steken en de groente zo vast te houden. Wil je absoluut op zeker spelen? Dan kun je er meteen ook twee aantrekken – als een paar handschoenen. Dankzij de zachte folie blijf je goed voelen wat je doet, vermijd je vlekken en hou je je vingers schoon!

Rode biet snijden
Rode biet snijden

Suggesties

Dit kan interessant zijn

Hoe je boter elegant serveert met Toppits® boterhampapier.

Wie graag heldere soep eet, zal dol zijn op onze eenvoudige eierstich.