Homepage > Tips & Tricks > Word brunchexpert met een eenvoudig trucje
print

Word brunchexpert met een eenvoudig trucje

Pocheer eieren als een professional met vershoudfolie.

Wat is er leuker dan uitgebreid brunchen op een zondagochtend? Zeker als je dat samen met vrienden kan doen. Natuurlijk wil je je gasten dan ook iets bijzonders bieden, zoals een gepocheerd eitje. Wees gerust: je hoeft daar heus geen sterrenchef voor te zijn. Het enige wat je nodig hebt, is Toppits® vershoudfolie en een handig trucje.

09. maart 2018, 11:52 Uhr

Wat je nodig hebt:

Zo doe je het:
Bedek de binnenkant van een kopje met onze vershoudfolie. Doe er vervolgens een vers ei in en knoop de folie dicht. Het ei zit nu in een zakje. Leg het zakje drie tot vijf minuten in kokend water, afhankelijk van hoe zacht je het eitje wil. Als de eierwekker gaat, kun je het zakje met een lepel uit de pan vissen en de folie voorzichtig openen en verwijderen. Klaar! Nu alleen nog op smaak brengen en de prijs voor de beste brunch in ontvangst nemen.

Eieren pocheren met behulp van Toppits® vershoudfolie
Eieren pocheren met behulp van Toppits® vershoudfolie

Suggesties

Dit kan interessant zijn

Wie graag heldere soep eet, zal dol zijn op onze eenvoudige eierstich.