Andere merken van de Melitta Group

Melitta

Melitta®

In 1908 heeft Melitta Bentz er genoeg van om koffie te drinken met een overvloed aan ‘prut’ er in. Ze vond de eerste koffiefilter uit, dankzij een tinnen blikje en vloeipapier uit het schoolschrift van haar zoon. Met deze uitvinding gaf Melitta Bentz blijk van een uitvindersgeest, die tot op de dag van vandaag de drijfveer is om koffiegenot aan te bieden passend bij de tijdsgeest.

Dit startte in 1930 met de lancering van de eerste porseleinen opzetfilter door Melitta. Inmiddels bestaat het assortiment uit een breed gamma filterpapier, filterkoffiezetters, waterkokers, koffiemolen, volautomatische espressomachines, ontkalkers en accessoires.

Melitta® is dé expert in koffiebereiding en staat voor plezier in koffie. 

Alles over Melitta® ontdekt u op www.melitta.nl

 

Cilia®

Kopje na kopje het lekkerste theegenot dankzij Cilia® theefilters.
Ontdekt Cilia® producten, de oorsprong van uw lievelingsthee, hoe deze bereid wordt en welke lekkere theerecepten u kunt maken met Cilia® theefilters. 

Alles over Cilia® ontdekt u op www.cilia.eu

 

Swirl

Swirl®

Swirl® is ongetwijfeld uw ideale "schoonheids"partner! Zowel voor dagelijkse, huishoudelijke klusjes als voor de grote voorjaarsschoonmaak. De Swirl® brilpoetsdoekjes maken uw glazen perfect schoon, altijd en overal. De Swirl® pedaalemmerzakken zijn sterk, hygiënisch en praktisch. Swirl® MicroPor® stofzuigerzakken zijn werkelijk revolutionair. Deze zakken van de nieuwe generatie garanderen een superieure zuigkracht en houden stofdeeltjes nóg beter tegen.

Alles over Swirl® ontdekt u op www.swirl.nl