Zipper®

Allround zakjes

De hersluitbare Zipper® zakjes van Toppits® zijn betrouwbaar af te sluiten. Ze zijn perfect geschikt om etenswaren in te vriezen en vers te houden, zowel voor thuis als onderweg.

Je kan de Zipper® zakjes uiteraard ook gebruiken om allerhande kleine voorwerpen op te bergen, te sorteren en mee te nemen. Zo schep je orde in een handomdraai en bescherm je je waardevolle spullen. Met een zzzzzip – veilig dicht!

Dankzij de speciale folie zijn de Zipper® zakjes scheurvast en stabiel. Je kan het zakje met behulp van de ritssluiting gemakkelijk openen, de inhoud eruit halen en het vervolgens weer sluiten. Zelfs heel sappige etenswaren kun je meenemen in de allround zakjes van Toppits®.

Verse appel snijden om te bewaren in een Zipper® zakje

De voordelen op een rij

 • checkRitssluiting met typisch zzzzzzip-geluid – gemakkelijk te sluiten, keer op keer
 • checkSpeciale folie – scheurvast en waterdicht
 • checkFlexibele platte bodem – gemakkelijk te vullen
 • checkZakje van 1 liter voldoet aan de Europese regels voor handbagage op het vliegtuig
Een meisje lacht en eet verse bessen uit een Zipper® zakje

VERPAKKINGSFORMATEN

 • Omschrijving
  Volume
  Inhoud
 • Zipper® multifunctionele zakjes
  1 l
  12 zakjes
 • Zipper® multifunctionele zakjes
  3 l
  8 zakjes

Tips bij het gebruik van Zipper® zakjes

Verse etenswaren waar en wanneer je wil

Je kent het wel: je ogen waren groter dan je maag en je hebt iets te veel gekookt. Natuurlijk gooi je liever niets weg, want je wil geen voedsel verspillen en bovendien zou het zonde zijn van al dat lekkere eten... De oplossing: doe de restjes gewoon in hersluitbare Zipper® zakjes van Toppits®!

Zelfs sauzen, eenpansgerechten en soep kun je bewaren in de herbruikbare Zipper® zakjes van Toppits®. De sluiting is immers volledig lucht- en waterdicht. Het eten en alle smaken blijven waar ze thuishoren en jij kan er op een later tijdstip van genieten!

Of je etenswaren nu wil meenemen voor onderweg, wil bewaren in de koelkast of voor langere tijd wil invriezen: met Toppits® Zipper® zakjes is het kinderspel! Bovendien help je er ook voedselverspilling mee tegen te gaan. Ga zeker eens kijken naar ons initiatief Wirf-mich-nicht-weg (Gooi met niet weg), waarmee we kinderen op een speelse manier bewust leren omgaan met voedsel.

De multifunctionele keukenhulp met ritssluiting

Je kan Zipper® zakjes niet alleen gebruiken om voedsel te bewaren, maar ook om gerechten mee te bereiden. Als je op een zomeravond zin hebt in een lekkere gemarineerde steak op de barbecue, gebruik dan een Zipper®!

Het stevige zakje met ritssluiting leent zich perfect om perfect gebruiken in je handbagage: je kan er al je cosmeticaproducten in kwijt en komt er in elke luchthaven vlot mee door de veiligheidscontrole!

Zorgeloos op het strand dankzij Zipper®

Eens je op je vakantiebestemming bent aangekomen, bewijzen de Zipper® zakjes nogmaals hun nut. Namelijk om kleine voorwerpen te beschermen tegen water en zand op het strand.

Je paspoort, speelkaarten of een boek: dankzij de scheurvaste folie en veilige ritssluiting blijven water en zand veilig uit de buurt van je spullen.

Ook je smartphone en e-reader kun je op deze manier betrouwbaar beschermen. Zo houdt niets je nog tegen om volop te relaxen in de zon!

Dit kan interessant zijn

Een originele picknick met #toppitslittlehelpers

Kweek zelf de ingrediënten voor een salade.

Gelijkaardige producten

Mini Zip-Zakjes

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Zipper Air® zakjes

De hersluitbare Zipper Air® zakjes zijn de ideale oplossing voor vliegtuigreizigers die vloeistoffen willen meenemen in hun handbagage. Douchegel, ...

Vershoudfolie

Met de handige zelfklevende Toppits® vershoudfolie blijven al je etenswaren veel langer vers. Fruit, salade of groenten – de speciale 3-lagige folie ...

Afdekhoesjes

De zeer flexibele afdekhoesjes met elastische rand dekken schalen, kommen en borden gemakkelijk en precies af. Zo blijven fruit, gerechten en salades ...