Homepage > Producten > Magnetronfolie

Magnetronfolie

Gemakkelijk af te scheuren en magnetronbestendig.

Restjes opwarmen in de magnetron was nog nooit zo smakelijk. Dankzij de Toppits® Magnetronfolie kan voeding op een snelle en smakelijke manier opgewarmd worden. De verdampingsgaatjes in de folie voorkomen overtollige condensvorming en de uitdroging van de voeding. Daarenboven kleeft hij zonder problemen op glas, porselein en aardewerk zodat ook de oven van spatten gevrijwaard blijft.

Lekkere zalm bereiden met de microgolf-/magnetronbestendige vershoudfolie van Toppits

De voordelen op een rij

 • checkBeschermt tegen uitdrogen dankzij de micro-perforaties
 • checkEasy Cut-systeem voor ongeëvenaard gebruiksgemak bij het afscheuren
 • checkDe microgolfoven/magnetron blijft schoon
 • checkZelfklevend op elke ondergrond
 • checkHittebestendig
 • checkBegin van de folie gemakkelijk te vinden
 • checkGeïntegreerde rolhouder – klemt de rol vast in de verpakking
Gerechten langer vershouden met de microgolf-/magnetronbestendige vershoudfolie van Toppits®

VERPAKKINGSFORMAAT

 • Omschrijving
  Lengte
  Breedte
 • Microgolffolie
  15 m
  32,5 cm

Tips bij het gebruik van de microgolffolie

Handige verpakking van de microgolffolie

Voor ongeëvenaard gebruiksgemak heeft Toppits® drie zeer praktische trucs in de verpakking verwerkt. Ten eerste blijft de microgolffolie dankzij de rolhouder altijd op de juiste plek in de verpakking zitten en kun je de folie gemakkelijker afrollen.

Ten tweede is het begin van de microgolffolie van Toppits® altijd snel te vinden. Je hoeft dus niet meer eindeloos te zoeken naar de plaats waar je de folie de vorige keer hebt afgescheurd. Ten derde kun je de microgolffolie dankzij het Easy Cut-systeem altijd gemakkelijk op de gewenste lengte afscheuren.

Bijzonder praktisch daarbij is dat de microgolffolie van Toppits® op bijna elke ondergrond blijft kleven. Zo kun je de folie voor eindeloos veel toepassingen gebruiken. 

Folie in de microgolfoven

Gewone vershoudfolie is niet geschikt voor de microgolfoven. Als alternatief worden vaak schalen of borden gebruikt om etenswaren in de microgolfoven af te dekken.

Meestal komt dat de kwaliteit van de opgewarmde gerechten echter niet ten goede. Het probleem is dat de stoom die ontstaat dan niet optimaal wordt geregeld.

Ofwel ontsnapt er te veel stoom, ofwel stapelt er zich te veel op. Geen van beide situaties zorgt voor goede omstandigheden om etenswaren op te warmen. Het gevolg is dat ze zullen uitdrogen of net papperig zullen worden. Veel plezier valt er dan niet meer aan te beleven.

Toppits® heeft speciale microgolffolie ontwikkeld, zodat je lekkere gerechten perfect kan opwarmen in de microgolfoven. Wil je de microgolffolie gebruiken om voedsel te ontdooien of op te warmen? Dankzij de microperforaties kan overtollige hete lucht gemakkelijk ontsnappen en kun je het eten in de microgolfoven onder ideale omstandigheden opwarmen.

Gelijkaardige producten

SafeLoc® Mini

100% lekvrij, scheurvast en herbruikbaar: de mini zip-zakjes van speciale hoogwaardige folie houden etenswaren in porties langer vers en zijn ook ideaal ...

Bijenwasdoekjes

Deze bijenwasdoekjes zijn gemaakt door bijen. Hun was zorgt voor stabiliteit en bescherming in de bijenkorf. Bijenwasdoekjes bieden ons ook beide ...

Afdekhoesjes

De zeer flexibele afdekhoesjes met elastische rand dekken schalen, kommen en borden gemakkelijk en precies af. Zo blijven fruit, gerechten en salades ...

Superalufolie

Met Toppits® Superalufolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...