Homepage > Campagne > De Toppits® Foodsaver App – nu gratis downloaden!

De Toppits® Foodsaver App – nu gratis downloaden!

Niets meer vergeten, niets meer wegwerpen met de Foodsaver App van Toppits®

10. maart 2021, 16:50 Uhr

Overkomt het je ook soms? Je kijkt in de vriezer en wordt ongewild meegenomen op een reis door de tijd: van een stuk gevulde kalkoen van vorige kerst tot een halve taart van één of twee verjaardagen terug... Zoveel lekkers dat je moet weggooien omdat je het vergeten was. De oplossing: met de gratis Foodsaver App weet je voortaan altijd wat er in je vriezer zit en wanneer het op moet!

De Toppits® diepvrieszakjes van 1, 2, 3, 4 en 6 liter en SafeLoc® diepvrieszakjes van 1, 3, 6 en 8 liter met voorgedrukte versheidscodes maken het nog eenvoudiger om de inhoud van je vriezer te organiseren.

Met één account ziet het hele gezin wat er in de vriezer zit. Via de app kun je op elk moment – zelfs onderweg – de inhoud van je vriezer bekijken.

Download de app om het overzicht te behouden over je vriezer.

De Foodsaver App van Toppits® is nu nog beter:

  1. Een nieuw onderdeel Home waarin meerdere diepvriesvakken kunnen aangemaakt worden en zo uw voeding op een heldere manier te sorteren.
  2. Bijkomende mogelijkheden tot filteren
  3. Nieuw tab Recepten om heerlijke maaltijden te bereiden.
  4. Nieuwe rubriek FAQ met een antwoord op al uw vragen over de app.
  5. Mogelijkheid om de afbeelding van de standaard afbeelding van uw voeding te wijzigen, de inhoud achteraf aan te passen en hoeveelheden toe te voegen.

Download de app om het overzicht te behouden over je diepvriezer.

Hier vind je meer informatie over hoe we je gegevens beschermen.

Hier kun je de Toppits® Foodsaver App gratis downloaden:

Dit kan interessant zijn

Wat mag absoluut niet ontbreken bij een barbecue? Kruidenboter natuurlijk! We laten je zien hoe je deze klassieker zelf kunt maken en invriezen.

Zonder ananas is de zomer niet compleet! We laten je zien hoe dit verfrissende, exotische fruit in porties verdeeld kunt invriezen. Zo heb je ze altijd bij de hand voor een lekkere ontbijtbowl, zomerse cocktail of gezonde smoothie.

We houden er allemaal van: diepvriespizza! Snel even in de oven en klaar is de knapperige maaltijd voor menig zondagavond. Met ons recept kun je hem nu gemakkelijk zelf maken en helemaal aanpassen aan hoe jij hem lekker vindt.