© Copyright 2020 | Cofresco trademark note: ® Registered trademark of a company of the Melitta Group | Cofresco Frischhalteprodukte GmbH & Co. KG
Brood:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
Boterham- of bakpapier tussen de sneden leggen
Afzonderlijke sneden brood verpakken in diepvrieszakjes |
|
Brood (in sneden) |
6 |
Gebak en deegwaren:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
|
|
Taarten |
2 - 3
|
Groenten:
Vereiste voorbereiding | De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
|
|
Aubergines/courgetten |
6 |
Fruit:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
Tip: door de toevoeging van suiker wordt de bewaartermijn langer. De ontbinding van de vitamines neemt af. |
|
Ongesuikerd fruit |
8 - 10 |
Melkproducten en eieren:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
Tip: als u de geraspte kaas tussen uw handen wrijft, kunt u hem weer uitstrooien! |
|
Eigeel/eiwit
|
8 |
Vis:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
Tip: voor het invriezen in ijswater dompelen, in vershoudfolie wikkelen en in een diepvrieszakje doen |
|
De houdbaarheid is afhankelijk van het vetgehalte. Magere vis is langer houdbaar dan vette vis.
|
2
2 - 3 |
Vlees, gevogelte, worst:
Vereiste voorbereiding |
De ideale hulpmiddelen |
Aanbevolen bewaartijd in maanden (bij benadering) |
|
|
|
De houdbaarheid is afhankelijk van het vetgehalte en de verwerking. Vet, gemalen vlees heeft een kortere houdbaarheid.
|
4 |