Homepage > Producten > Airfryer Papier

Airfryer Papier

Voor gemakkelijke bereiding

Gezonder frituren met een Airfryer is een fluitje van een cent: gerechten slagen snel dankzij de hete lucht, geweldig!

Om ervoor te zorgen dat u geen tijd verspilt aan het schoonmaken van uw Airfryer, hebben we de oplossing voor u ontwikkeld: het Airfryer papier van Toppits®! Door de hoge vetbestendigheid blijft uw Airfryer schoon van vet- en voedselresten. Bovendien blijft voedsel niet plakken tijdens het koken dankzij de antikleefstructuur.

Na bereiding in de Airfryer kunt u gemakkelijk de heerlijkheden uit het mandje halen. Ons papier zorgt voor een ongestoorde luchtcirculatie in uw Airfryer. Zo slagen snacks zoals frietjes, mini-pizza's en nuggets net zo goed als complete maaltijden met groenten, vlees of vis!

Let op: Het Airfryer papier van Toppits® mag niet in het apparaat worden geplaatst tijdens het voorverwarmen en zonder voedsel. Anders zou het papier door de circulerende lucht in contact kunnen komen met de verwarmingselementen en kunnen ontbranden. Volg alstublieft de gebruiksaanwijzing van uw apparaat.

aifryer papier

De voordelen op een rij

 • checkLaat geen vet door, waardoor het apparaat langer schoon blijft
 • checkAntikleefstructuur, niets blijft plakken
 • checkGeen belemmering van de luchtcirculatie in het apparaat
 • checkGeschikt voor Airfryers van 4 tot 8 liter, vierkant, rond of ovaal
 • checkGemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen
 • checkGemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen

Verpakkingsformaat

 • Omschrijving
  Inhoud
  Formaat
 • Airfryer Papier
  20 vellen
  20 cm diameter

Uw Airfryer blijft langer schoon

Het Airfryer papier van Toppits® laat geen vet door en houdt daarom uw Airfryer schoon. Hierdoor is het niet langer nodig om uw Airfryer na elk gebruik schoon te maken, wat tijd en water bespaart!

Handige en passende vorm

Het Airfryer papier van Toppits® is perfect gesneden om bij verschillende mandformaten te passen. Dankzij de vorm is het papier na het koken gemakkelijk te verwijderen. Bovendien helpen de verhoogde randen om kruimels of andere voedselresten op te vangen zonder het apparaat vies te maken.

FSC-gecertificeerd papier

Het Airfryer papier van Toppits® is een milieuvriendelijke partner in uw keuken: bij de productie gebruiken we grondstoffen uit duurzaam beheerde bossen. Zo worden natuurlijke hulpbronnen behouden en op een duurzame manier gebruikt. Bij het ontwerp van het Airfryer papier zorgen we voor een ideale snit en een perfecte pasvorm voor verschillende merken Airfryers: dit minimaliseert onnodig afval en beschermt zowel uw portemonnee als het milieu!

Gelijkaardige producten

Bakvellen

Uit de doos halen, op de plaat leggen en bakken maar: de nieuwe bakvellen met antislip onderkant maken bakken nog gemakkelijker. De ...

Flower Muffins

Het oog geniet mee! Van zoet tot hartig, van filigraan tot decoratief: met hun kelkvorm worden je muffins een elegant hoogtepunt op elke liefdevol ...

Aluminiumfolie

Met Toppits® aluminiumfolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...

Braadzakken 2in1

Met de braadzakken 2in1 van Toppits® kun je gerechten zowel in de oven als in de microgolfoven/magnetron stomen zonder extra vetstof. Het praktische ...