Homepage > Producten > Braadzakken 2in1

Braadzakken 2in1

Vitaminevriendelijk koken

Met de braadzakken 2in1 van Toppits® kun je gerechten zowel in de oven als in de microgolfoven/magnetron stomen zonder extra vetstof. Het praktische OptiVit® ventiel regelt de druk in de zak en laat de stoom gecontroleerd ontsnappen.

Ideaal om je lievelingsgerechten op een gezondheidsbewuste manier te bereiden. Door de omstandigheden in de zak tijdens het garen kun je niet alleen vetstof achterwege laten, er gaan ook geen waardevolle voedingsstoffen en vitaminen verloren.

Een bijzonder voordeel van de Toppits® braadzakken 2in1 is de koude kant, die zelfs door de hoge temperaturen in de oven niet warm wordt. Zo kun je de zak probleemloos openen zonder je vingers te verbranden!

Heerlijke zalm bereiden met een braadzak 2in1 van Toppits.

De voordelen op een rij

 • checkOptiVit® ventiel – voor optimale stoombereiding, laat hete lucht veilig ontsnappen
 • checkKoude kant – gemakkelijk vast te pakken zonder je vingers te verbranden
 • checkGeen extra vetstof meer nodig
 • checkDe oven of microgolfoven/magnetron blijft schoon
 • checkBakvormen blijven schoon
 • checkGemakkelijk te vullen
Meer kookplezier met de keukenhulpjes van Toppits®, zoals de braadzak 2in1.

VERPAKKINGSFORMATEN

 • Omschrijving
  Inhoud
  Formaat
 • Braadzakken 2in1
  8 zakken
  M (< 2,5kg)
 • Braadzakken 2in1
  5 zakken
  L (< 5kg)

Gebruikstips voor Toppits® braadzakken 2in1

Video Toppits® braadzakken 2in1

In de video over de Toppits® braadzak 2in1 zie je hoe je gerechten heel eenvoudig en snel kan stomen. Je hebt namelijk geen ovenvorm of dergelijke meer nodig, want de Toppits® braadzak 2in1 kan zo de oven in. Zo heb je ook minder afwas achteraf.

De braadzak 2in1 van Toppits® kan worden gesloten met het gepatenteerde OptiVit® ventiel. Dat is heel eenvoudig en heeft twee voordelen. Enerzijds kun je de braadzak er veilig mee sluiten. En anderzijds regelt het ventiel ook de druk in de zak. Tijdens het gaarproces warmt de lucht in de braadzak namelijk op, waardoor de zak zal uitzetten.

Het OptiVit® ventiel zorgt voor een gelijkmatige druk in de zak en laat de hete lucht veilig ontsnappen. Eenmaal je gerecht klaar is, kun je de braadzak 2in1 van Toppits® via de koude kant vastpakken. Je kan hem dan gemakkelijk en veilig in de lengte opensnijden en het eten eruit halen.

De braadzak 2in1 zorgt voor ideale omstandigheden om bijzonder lekkere, heerlijk malse en gezonde gerechten te bereiden. Ze blijven er ook goed uitzien, zodat je je dierbaren telkens weer een fantastisch mooie maaltijd kan voorschotelen. Want eten doe je ook met je ogen!

Gebruiksvideo Toppits® braadzak 2in1

Braadzakken 2in1 van Toppits® in de oven

Zet de bakplaat met de braadzak 2in1 van Toppits® bij voorkeur op de onderste of middelste richel van de oven. Let er ook op dat de folie niet in aanraking komt met de hete ovenwanden.

Braadzakken 2in1 van Toppits® in de microgolfoven/magnetron

De braadzakken 2in1 van Toppits® zijn ook geschikt voor de microgolfoven/magnetron. Zo tover je groenten of voorgegaarde gerechten zoals casselerrib in slechts enkele minuten om tot een hartige en sappige maaltijd, klaar om te serveren.

Jus en sauzen

Het kookvocht in de braadzak kun je aan het einde afgieten en bijvoorbeeld gebruiken om er een heerlijke saus mee te maken. Ook altijd lekker is om er gepureerde groenten aan toe te voegen. Met wat kippen- of groentebouillon kun je de smaak zeer eenvoudig verfijnen.

Gebruikstips

1
Doe de ingrediënten en 1 eetlepel vloeistof in de braadzak. Sluit de zak met een OptiVit® ventiel. Leg de braadzak op een koude bakplaat of in de microgolfoven/magnetron. Zorg ervoor dat de folie niet in aanraking komt met de wanden van de oven.
2
De zak vult zich tijdens het gaarproces met lucht. De hete lucht kan via het OptiVit® ventiel veilig ontsnappen. De zak kan via de 'koude kant' gemakkelijk worden vastgepakt.
3
Om het eten uit de zak te halen, snij je de bovenkant van de zak open. Wees voorzichtig, er kan hete stoom ontsnappen. Onze tip voor fijnproevers: giet het kookvocht uit de zak en gebruik het om een sausje te maken.

Gelijkaardige producten

Magnetronfolie

Restjes opwarmen in de magnetron was nog nooit zo smakelijk. Dankzij de Toppits® Magnetronfolie kan voeding op een snelle en smakelijke manier opgewarmd ...

Snackpapier

Het speciale snackpapier absorbeert vet en vocht in de oven. Zo blijven frietjes en andere ovensnacks altijd licht en krokant. En de bakplaat en oven ...

Magnetronfolie 2in1

Met de magnetronfolie 2in1 van Toppits® heb je in één klap dubbel zoveel hulp in de keuken. Je kan er etenswaren mee vershouden en beschermen tegen ...

Superalufolie

Met Toppits® Superalufolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...